BejelentésÁlomfejtés
Az álmok fontos útmutatók

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


"MINDEN ÁLOM INFORMÁLÓ ÉS ELLENÖRZŐ SZERV, ÉS EZÉRT A LEGALKALMASABB SEGÉDESZKÖZ A SZEMÉLYISÉG FELÉPÍTÉSÉHEZ."(C. G. JUNG)


"AKI KERES TALÁL. AKI TUDATOSABBAN ÁLMODIK, TUDATOSABBAN ÉL."(FRANCZ ALT)


köszöntelek!
Az én nevem Sipos K. Tamás
Közel tizenöt éve foglalkozom az emberi lélek külömböző területeivel.
Most szeretném megosztani minden érdeklődővel amit megtudtam annélkül, hogy különösebb anyagi, vagy bármilyen vonzata lenne számukra.
ÉS TE

Ide tévedtél erre az oldalra böngészés közben, véletlenül.Mégis oka van annak, hogy most itt vagy. Álmotál, ahogy mindenki szokott,de te keresed az értelmét,nem úgy mint legtöbben. Ők ezzel óriási lehetőséget mulasztanak el.Az is lehet, hogy egyszerűen kíváncsi vagy.Esetleg válasz keresel valamien kérdésedre. Ez a lap még csak most kezdi életét (2008. április 4.), de remélem sokat fog fejlődni, talán a te segítségeddel. Azonban én lehetőséget szeretnék adni neked, hogy feltedd a kérdésedet, és magamnak, hogy legjobb tudásom szerint válaszalhassak rá. Kérdezz bátran itt: www.sipk@freemail.hu
mindenkinek válaszolok.

"Az álmok különleges jelentőséggel bírnak, még ha olyan érzelmi egyensúlyzavarból származnak is, amelyekbe a rögzült komplexusok is beleszövődnek.
(A rögzült komplexusok a psziché azon kényes pontjai, amelyek külső ingerre vagy zavarra a legyorsabban reagálnak.)"C.G.JungIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!